Paine cu nuci si stafide

Printeaza

Paine cu nuci si stafide din: faina integrala, praf de copt, bicarbonat, sirop de artar, lapte vegetal, banan, stafide, nuci.

Ingrediente:Paine cu nuci si stafide

  • 2 căni de făină de grâu integrală
  • 1 linguriţă de praf de copt
  • 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • 1/4 de cană de sirop de arţar
  • 1 cană de lapte vegetal
  • 1 banană mică, pasată
  • 1 cană de stafide
  • 1/2 de cană de nuci

 

Mod de preparare:

Se preîncălzeşte cuptorul la 180°C.

Se amestecă făina, praful de copt şi bicarbonatul de sodiu într-un bol mare. Se adaugă siropul, laptele, banana, stafidele şi nucile. Se omogenizează bine. Compoziţia trebuie să fie destul de tare şi de lipicioasă.

Se pune compoziţia cu lingura într-o tavă care nu lipeşte de 22,5 x 12,5 centimetri care se pune în cuptor la copt timp de 45 de minute. Se scoate tava din cuptor şi se lasă pe un grilaj să se răcească.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.