Paine cu mozzarella si busuioc

Printeaza

Paine cu mozzarella si busuioc din: unt, mozzarella, usturoi, busuioc, baghete.

Ingrediente:Paine cu mozzarella si busuioc

  • 150g de unt foarte moale
  • 250g de mozzarella, tăiată în bucăţi
  • 2 căţei de usturoi pisaţi
  • mână mică de busuioc tocat
  • baghete

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul, mozzarella, usturoful şi busuiocul şi se potriveşte de sare şi piper. Se fac crestături pe baghete, dar fără a le felia până la capăt.

Se pune câte un pic de unt amestecat cu brânză în fiecare crestătură, se înveleşte în două straturi de folie şi se coace pe grătar până ce pâinea este aurie şi crocantă, iar brânza topită.

Se poate face aceasta şi în cuptorul încins la 220° C/gaz 7, unde se lasă pentru 25 de minute, dacă nu există posibilitatea de a pune pe grătar.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.