Paine cu masline verzi sau negre

Printeaza

O reteta de paine cu masline verde, masline negre, sare, branza rasa, unt, oua, praf de copt, ulei de masline, faina, vin all si grasime pentru uns tava.

Ingrediente:Paine cu masline verzi sau negre

  • 200 g măsline verzi, tăiate
  • 200 g măsline negre, tăiate
  • sare
  • 400 g brânză rasă
  • 600 g unt
  • 6 ouă
  • 2 pa­chete praf de copt
  • 300 ml ulei de măsline
  • 200 g făină
  • 400 ml vin alb (dulce)
  • grăsime pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul, oul şi praful de copt. Se adaugă făina, uleiul de măsline, vinul, sarea şi brânza.

Aluatul obţinut se împarte în două părţi. Pe una din jumătăţi se presară măslinele vrezi, iar pe cealalta masline negre

Se ruleaza aluatul se pune fiecare in cate o tava unsa in prealabil cu grasime. Se coc in cuptorul incalzit la 180 grade Celsius, timp de circa 45 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.