Pain francais – specialitate frantuzeasca

Printeaza

Pain francais – specialitate frantuzeasca din: oua, zahar pudra, unt fara sare, lapte, pâine toast, căpduni şi kiwi, sirop de artar, smantana.

Ingrediente:Pain francais

  • 3 ouă
  • 60 g zahăr pudră
  • 50 g unt fără sare
  • 145 ml lapte
  • felii de pâine toast
  • căpduni şi kiwi
  • 50ml sirop de arţar
  • smântână

 

Mod de preparare:

Intr-un bol de dimensiuni mari, amesteci ouăle, laptele şi zahărul. Inmoi feliile de pâine în mixtură de lapte şi ou, câte una pe rând, şi le prăjeşti într-o tigaie în care ai încins untul în prealabil.

Pe fiecare felie adaugi căpşuni şi puţină smântână. Stropeşti cu sirop de arţar.

Serveşti cu căpşuni, kiwi şi sirop de arţar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.