Pahare surpriza

Printeaza

Pahare surpriza

Pahare surpriza

Ingrediente:

  • 500 g rosii
  • 4 cepe
  • 400 g kaizer
  • 1 ardei gras
  • 500 g fasole fiarta
  • 200 ml lapte
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Trece fasolea fiarta prin masina de tocat sau paseaz-o bine. Amestec-o energic cu 3 linguri cu ulei de masline si putin lapte, pana obtii un piure mai moale.

Repartizeaza-l apoi in pahare sau boluri. Separat, caleste ceapa impreuna cu ardeiul tocat si kaizerul. Adauga rosiile taiate in sferturi.

Lasa pe foc cateva minute, dupa care pune cateva linguri peste piureul de fasole. Serveste cat este cald.

Pahare surpriza

Pahare surpriza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.