Pahare cu mere şi fulgi de porumb

Printeaza

O reteta de pahare cu mere si fulgi de porumb din: mere acrisoare, zahar fin, miere, unt, fulgi de porumb si smantana.

Ingrediente:Pahare cu mere şi fulgi de porumb

  • 800 g de mere acrisoare
  • 3 lingur de zahar fin
  • 2 linguri de miere
  • 25 g unt
  • 85 g fulgi de porumb
  • 200 ml de smantana grasa

 

Mod de preparare:

Se pun metele, zahărul şi trei linguri de apă într-otigaie, la foc mediu; se amestecă din când în când. Se ţine pe foc 10 minute, până ce merele se înmoaie. Se împarte amestecul în patru pahare mari şi se lasă să se răcească.

Intre timp, se încing mierea şi untul într-un castron mare, în cuptorul cu microunde, un minut, până ce untul se topeşte.

Se adaugă fulgii de porumb şi se amestecă bine, să se acopere pe toate părţile de sos. Se toarnă smântână peste crema de mere răcită, apoi se împarte amestecul de fulgi de porumb în cele patru pahare.

Pahare cu mere şi fulgi de porumb

Pahare cu mere şi fulgi de porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.