Paella cu mazare, piept de pui si creveti

Printeaza

Paella cu mazare, piept de pui si creveti din: orez, mazare, piept de pui, creveti, unt, ardei gras, ulei de masline, sare, piper, sofran.

Ingrediente:Paella_cu_mazare_piept_de_pui_si_creveti

  • 200 g orez prefiert
  • 100 g mazăre
  • 200 g piept de pui
  • 200 g creveți semipreparați
  • 100 g unt
  • 1 ardei gras
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • șofran

 

Mod de preparare:

Se curăță creveții și se prăjesc în 50 g de unt bine încins. Se scot într-un vas. Pieptul de pui se taie cuburi și se prăjește 15-20 minute în ulei de măsline. Mazărea se fierbe 15 minute în apă cu sare. Orezul se fierbe 10 minute în apă cu sare. Se scoate pe o strecurătoare pentru a se elimina surplusul de apă.

Se încing 50 g unt, se prăjește ardeiul tocat cubulețe și se adaugă orezul. Se presară sare, piper și un praf de șofran. Se adaugă creveții, puiul și mazărea. Se amestecă ușor. Se servește fierbinte.

Paella cu mazare, piept de pui si creveti

Paella_cu_mazare_piept_de_pui_si_creveti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.