Paella cu carne de curcan

Printeaza

Paella cu carne de curcan din: orez, carnati oltenesti, ulei de masline, usturoi, ceapa, ardei iute, supa de pui, rosii, aripi de curcan, mazare, boia dulce, sare, piper.

Ingrediente:Paella_cu_carne_de_curcan

  • 250 g orez cu bob lung
  • 2 carnati oltenesti
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cee
  • 1 ardei iute
  • 500 ml supa de pui
  • 3 rosii
  • 3 aripi de curcan
  • 200 g mazare
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai cârnaţii şi îi prăjeşti, apoi îi scoţi pe o hârtie absorbantă. Fierbi aripile de curcan şi când sunt gata, cureţi carnea de pe oase şi o tai cubuleţe. într-o tigaie mai mare, căleşti ceapa tăiată mărunt, usturoiul pisat şi ardeiul iute tăiat mărunt. Adaugi orezul până devine translucid.

Adaugi supa de pui, roşiile tăiate, sare, piper şi boia. Laşi la fiert cam 20 de minute, după care adaugi mazărea şi mai laşi la fiert 5 minute, după care adaugi cârnaţii şi carnea de curcan. Mai laşi la fiert 3-5 minute.

Paella cu carne de curcan

Paella_cu_carne_de_curcan

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/paella-cu-carne-de-curcan html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.