Pacheţele cu legume şi mozzarella

Printeaza

Pacheţele cu legume şi mozzarella din: aluat, ardei, unt, mozzarella, busuioc, praz, porumb si galbenus.

Ingrediente:Pachetele_cu_legume_si_mozzarella

  • 500 g aluat foitaj
  • 6 ardei culori diferite
  • 50 g unt
  • 250 g mozzarella
  • busuioc proaspat
  • un fir praz
  • 125 g porumb dulce
  • un galbenus pentru uns

 

Mod de preparare:

Se scoate aluatul de la rece si se lasă să dezgheţe treptat, la temperatura camerei. Se spală ardeii, se taie fâşii şi se călesc în untul sărat. Se adaugă prazul tăiat rondele şi se înăbuşă la foc moderat. Se răceşte compoziţia de ardei, apoi se adaugă cubuleţele de mozzarella, porumbul dulce şi busuiocul verde.

Se întinde aluatul, se porţionează şi se umple cu compoziţia. Se împachetează, se ung cu gălbenuş şi se coc la 160°C. Se servesc atât calde, cât si reci.

Pacheţele cu legume şi mozzarella

Pachetele_cu_legume_si_mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.