Pacheţele dulci cu fructe uscate

Printeaza

Pacheţele dulci cu fructe uscate din: amestec cu fructe uscate, foi de aluat de orez, apa, ulei, miere, suc de lamaie, scortisoara.

Ingrediente:Pachetele_dulci_cu_fructe_uscate

  • 200 g amestec de fructe uscate (caise, prune, pere, mere)
  • 8 foi de aluat de orez rotunde
  • apa calduta
  • ulei
  • sos:
  • 5 linguri miere
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara macinata

 

Mod de preparare:

Se taie mărunt fructele uscate. Se înmoaie în apă călduţă foile de orez; când s-au înmuiat, se lasă să se scurgă. Se aşază la marginea fiecărei foi câte o porţie de fructe. Se pliază foaia la ambele capete şi se rulează ca o sarma.

Se lasă să se usuce pacheţelele şi se prăjesc în ulei încins, până ce devin crocante. Intre timp se amestecă mierea cu suc de lămăie şi scorţişoară şi acest sos se serveşte cu pacheţelele.

Pacheţele dulci cu fructe uscate

Pachetele_dulci_cu_fructe_uscate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.