Pachetele de primavara cu ghimbir

Printeaza

Pachetele de primavara cu ghimbir din: carne tocata, ghimbir, praf de usturoi, faina, varza, morcovi, mazare, foi, ulei.

Ingrediente:Pachetele_de_primavara_cu_ghimbir

  • 450 carne tocată de porc
  • o linguriţă ghimbir măcinat
  • o lingurita praf de usturoi
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri apă
  • 200 g varză tocată
  • 200 g morcovi raşi
  • 100 g mazăre
  • 8 foi pentru pachetele de primăvară
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Carnea se asezonează cu ghimbir si usturoi, se amestecă bine şi se căleşte într-o tigaie până ce dispare culoarea roz. Se lasă deoparte.

Se combină făina cu apa pentru a obţine o pastă si, separat, se amestecă varza, morcovii, mazărea si carnea.

Foaia de aluat se asază cu un colt îndreptat spre propria persoană, se pune o lingură de umplutură, se înfăşoară ca sarmalele, aducând peste umplutură două dintre colturile foii, se rulează si se unge cu amestecul de făină pentru a lipi.

Se prepară toate pacheţelele si se prăjesc numai în baie de ulei fierbinte, se scot pe şervete de hârtie.

Pachetele de primavara cu ghimbir

Pachetele_de_primavara_cu_ghimbir

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.