Pachetele de porc

Printeaza

Pachetele de porc

Ingrediente:Pachetele de porc

  • 1,2 kg file de porc
  • 200 g creier de vită
  • 200 g mazăre
  • 2 morcovi
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 100 ml ulei
  • 1 ou bătut
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Tai din fileul de porc 4 bucăţi a câte 200 g. Le dai sare şi le baţi cu ciocanul de şni­ţele. Dai prin maşină restul de carne. Adaugi mor­covii tăiaţi mărunt, mazărea, sarea, piperul, usturoiul pisat şi verdeaţa. Amesteci bine.

Impărţi compoziţia în patru şi pui câte o lingură de compoziţie pe fiecare felie de carne. Adaugi şi câte o lingură de creier, apoi strângi carnea, o prinzi cu scobitori, le dai prin ou bătut, stropeşti cu puţină apă şi le aşezi într-o tavă cu ulei. Dai la cuptor, la foc potrivit timp de 1/2 de oră.

Din pasta de tomate, verdeaţă, sare, piper şi o cană cu apă prepari separat, pe foc mic, un sos. Torni sosul peste pacheţele şi le mai laşi să fiar­bă 10 minute. Le poţi servi cu garnitură de cartofi natur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.