Pacheţele de branză

Printeaza

Pacheţele de branză

Pacheţele de branză

Ingrediente:

  • 500 g brânză de capră
  • doi dovlecei
  • o conservă sfeclă roşie
  • o pâine albă
  • ulei de măsline
  • cimbru
  • 4 căţei de usturoi
  • un vârf de cuţit boia iute
  • roşii
  • castraveţi verzi
  • sare, piper

Preparare:

Usturoiul se curăţă de foi, se pisează mărunt şi se pune într-un castron. Se toarnă deasupra puţin ulei de măsline, se adaugă cimbrul tocat, sarea, piperul şi boiaua iute.

Pâinea se taie în felii, li se îndepărtează coaja şi se taie în cuburi. Se trec prin amestecul din castron şi se prăjesc într-o tigaie fără ulei.

Se pot prepara şi la cuptor, aşezându-le pe o hârtie de copt şi ţinându-le 30 de minute,întorcându-le din când în când ca să nu se ardă.

Dovleceii se spală, se taie în felii subţiri şi se călesc în ulei încins. Se scot cu o spumieră şi se pun într-o strecurătoare.

Brânza de capră se taie în dreptunghiuri sau cuburi. Se înfăşoară cu feliile de dovlecei şi se presară cimbru tocat.

Se servesc imediat, alături de sfecla roşie scursă de suc.

Pacheţele de brânză.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata foarte bine aceste pachetele cu branza. Mi-ati dat o idee buna de gustare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.