Pacheţele cu pui şi legume

Printeaza

Pacheţele cu pui şi legume din: foi placinta, unt, ulei, piept de pui, ardei gras, morcov, ceapa, broccoli, patrunjel, scortisoara, chimen, sare, piper.

Ingrediente:Pachetele_cu_pui_si_legume

  • 10 foi placinta
  • 25 g unt topit
  • 50 ml ulei
  • un piept intreg de pui
  • un ardei gras rosu
  • un morcov
  • o ceapa
  • 200 g broccoli
  • 2 linguri patrunjel
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita chimen
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Broccoli se desface în bucheţele mici care se fierb 10 minute în apă sărată. Intre timp, în ulei încins se călesc ceapa tăiată mărunt, ardeiul tăiat cuburi mici si morcovul trecut prin râzătoare.

Se lasă legumele la călit 5-6 minute, după care se pune carnea de pui tăiată cuburi alături de condimente, sare şi piper. Se lasă împreună aproximativ 10 minute. îna¬inte de a lua de pe foc, se pun si bucheţelele de broccoli si pătrunjelul mărunţit.

Două foi de plăcintă se ung cu unt si se asază într-o formă mică, rotundă. Se taie marginile în exces, se pune umplutura care se tasează uşor şi se împachetează.

Se scoate pacheţelul astfel format si se asază în tava de copt a aragazului. Se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Pacheţele cu pui şi legume

Pachetele_cu_pui_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.