Pacheţele cu legume si carnaciori

Printeaza

Pacheţele cu legume si carnaciori: smantana, vin alb, marar, faina, oua, carnacioari picanti, morcov, ceapa, dovlecel, ardei gras, ulei.

Ingrediente clătite:Pachetele_cu_legume_si_carnaciori

  • 2 linguri smântână
  • 1 ceaşcă vin alb sec sau şampanie
  • 1 legătură mărar
  • făină
  • 2 ouă

Ingrediente umplutură:

  • 100 g cârnăciori picanţi
  • 50 g caşcaval
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei graşi
  • 4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, tai ceapa julien, dovlecelul cubuleţe, la fel şi morcovul, dar de dimensiuni mai mici, iar ardeii în felii subţiri. Incingi ule­iul şi căleşti iute morcovul. Adaugi apoi cârnăciorii. Când s-au călit bine, pui ceapa, căleşti încă 2 mi­nute, cât să se aurească, adaugi restul legumelor şi laşi să mai scadă totul 5-10 minute, ameste­când mereu.

Prepari clătitele ca în reţeta de bază, adăugând ingrediente­le enumerate. Umpli clătitele cu amestecul de legume şi le împătureşti.

Ungi o tavă cu puţin , unt şi presari pesmet. Aşezi clă­titele în tavă, pui deasupra câte o felie de caşcaval subţire şi o rondea de ardei gras. Dai totul la cuptor, pentru 10-15 minute.

Pacheţele cu legume si carnaciori

Pachetele_cu_legume_si_carnaciori

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.