Pacheţele cu legume si carnaciori
PrinteazaPacheţele cu legume si carnaciori: smantana, vin alb, marar, faina, oua, carnacioari picanti, morcov, ceapa, dovlecel, ardei gras, ulei.
- 2 linguri smântână
- 1 ceaşcă vin alb sec sau şampanie
- 1 legătură mărar
- făină
- 2 ouă
Ingrediente umplutură:
- 100 g cârnăciori picanţi
- 50 g caşcaval
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 dovlecel
- 2 ardei graşi
- 4 linguri ulei
Mod de preparare:
Cureţi legumele, tai ceapa julien, dovlecelul cubuleţe, la fel şi morcovul, dar de dimensiuni mai mici, iar ardeii în felii subţiri. Incingi uleiul şi căleşti iute morcovul. Adaugi apoi cârnăciorii. Când s-au călit bine, pui ceapa, căleşti încă 2 minute, cât să se aurească, adaugi restul legumelor şi laşi să mai scadă totul 5-10 minute, amestecând mereu.
Prepari clătitele ca în reţeta de bază, adăugând ingredientele enumerate. Umpli clătitele cu amestecul de legume şi le împătureşti.
Ungi o tavă cu puţin , unt şi presari pesmet. Aşezi clătitele în tavă, pui deasupra câte o felie de caşcaval subţire şi o rondea de ardei gras. Dai totul la cuptor, pentru 10-15 minute.
Pacheţele cu legume si carnaciori
Pofta buna!