Pachetele cu ceapa, branza si sunca
PrinteazaPachetele cu ceapa, branza si sunca din: ceapa verde, cascaval, sunca, ou.
- 4 cepe verzi tocate
- 100 g de caşcaval ras
- 100 g de şuncă tocată
- 1 ou bătut
- 1 foaie de aluat de foitaj
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 170° C/gaz 5. Se amesteca 4 cepe verzi tocate, 100 g de caşcaval ras, 100 g de şuncă tocată şi 1 ou bătut. Se asezonează.
Se taie 1 foaie de aluat de foitaj în 4, apoi se distribuie amestecul între ele. Se formează 4 pacheţele şi se lipesc marginile. Se ung bine cu 1 ou bătut, apoi se pun la rece 20 de minute.
Se ung din nou cu ou, apoi se pun la cuptor 20-25 de minute până se rumenesc. Se lasă să se răcească înainte de a le ambala.
Pofta buna!