Pachetele cu carne

Printeaza

Pachetele cu carne din: faina, margarina, praf de copt, ou, sare, susan, carne tocata, ceapa, usturoi, cimbru, branza cheddar, ulei.

Ingrediente:Pachetele_cu_carne

  • 500 g făină
  • 200 g margarină
  • 1 lingurită praf de copt
  • 250 ml apă
  • 1 ou bătut
  • sare
  • susan

Pentru umplutura:

  • 350 g carne tocată
  • 1 ceapă
  • 2 cătei usturoi
  • 1 lingurită cimbru uscat
  • 100 g brânză cheddar (felii)
  • 4 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte în ulei ceapa tocată cu usturoiul. Adaugă carnea şi lasă la foc moderat până scade. Asezonează cu cimbru şi sare. Acoperă şi dă deoparte.

Pregăteşte amestecând într-un vas adânc făina cu praful de copt şi sarea. Adaugă margarina şi, treptat, toarnă apa. Frământă 10 minute până obtii un aluat omogen şi elastic. Lasă să se odihnească cel putin 5 minute.

Pune aluatul pe blatul înfăinat şi întinde-l bine. Foloseşte o farfurioară pentru a decupa cercuri. Pune pe fiecare cerc câte o lingură din umplutură, aşază deasupra o felie de cheddar şi unge marginile cu ou bătut.

Sigilează pachetelele cu furculita. Unge cu ou bătut şi presară susan. Coace-le 35 de minute sau până devin aurii.

Truc: După ce le ungi cu ou, tine-le o jumătate de oră la frigider înainte să le bagi în cuptor.

Pachetele cu carne

Pachetele_cu_carne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.