Oua umplute (varianta)

Printeaza

Oua umplute din: oua, usturoi, smantana, prosciutto, rosii, castravete.

Ingrediente:Oua umplute

  • oua
  • usturoi
  • smantana
  • prosciutto
  • rosii
  • castravete

 

Mod de preparare:

Decojeşte ouăle, taie-le pe lungime cât să scoţi (cu grijă) gălbenuşurile.

Separat, zdrobeşte gălbenuşurile şi amestecă-le energic cu un căţel de usturoi pisat şi două linguri cu smântână.

Umple ouăle cu această pastă şi serveşte-le cu felii de prosciutto, roşie şi castravete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.