Oua umplute cu ton si maioneza

Printeaza

Oua umplute cu ton si maioneza din: oua, conservă de ton în ulei, ceapa, usturoi, mioneza, iaurt, sare, piper.

Oua umplute cu ton si maioneza

Ingrediente:

  • 6 ouă fierte tari
  • 1 conservă de ton în ulei
  • 3 linguri ceapă tocată
  • 2 căţei de usturoi pisat
  • 3 linguri maioneză
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • 1/2 pahar maioneză
  • 5 linguri iaurt

Mod de preparare:

După ce au fiert, cureţi ouăle de coajă, le tai fn jumătate şi separi albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile le pasezi cu furculiţa şi adaugi apoi restul ingredientelor.

Cu această compoziţie umpli albuşurile, peste care pui sosul de maioneză şi or­nezi după preferinţă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • oua umplute cu tom si maioneza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.