Oua umplute cu maioneză

Printeaza

Oua umplute cu maioneză

Ingrediente:Oua umplute cu maioneză

  • 10 ouă
  • 4 linguri maioneză
  • mărar
  • pătrunjel
  • tarhon
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbem ouăle în apă rece. După ce apa începe să clocotească, le lăsăm la foc 8— 10 minute. Cînd le scoatem turnăm peste ele apă rece. Le curăţăm şi le tăiem în două, în lung (cu un cuţitaş vechi, înfierbîntat în foc).

Scoatem gălbenuşurile şi le pu­nem într-un castron. Albuşurile le aşe­zăm pe o farfurie întinsă. Pentru ca ju­mătăţile de ou să stea bine pe farfurie, tăiem un căpăcel în partea cea mai bom­bată.

Tocăm gălbenuşurile cu sare şi cu piper, le punem în castron şi adăugăm maioneză, mărar şi pătrunjel tocat.

Cine doreşte, poate adăuga şi tarhon tăiat mă­runt.Umplem albuşurile cu linguriţa, potrivindu-le atent.

In loc de maioneză, putem adăuga sa­lată de icre de ştiucă sau de crap.

De asemenea putem amesteca gălbenuşurile cu maioneză şi cu pastă de sardele, sau cu fileuri de sardele tăiate bucăţele.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • oua umplute cu maioneza
  • oua umplute cu maioneza reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.