Oua umplute cu galbenus sau pate de ficat

Printeaza

O reteta de oua umplute cu pate de ficat si maioneza, mustar sare si piper.

Ingrediente:Oua umplute cu galbenus sau pate de ficat

  • 100 g maio­neză
  • 4 ouă
  • 1 lingură muştar
  • 50 g pate de ficat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle în apă cu sare, timp de 10 minute, ca să fie tari. Le scoţi gălbenuşurile şi le amesteci cu maioneză şi muştar. Piperezi şi sărezi după gust. Umpli ouăle cu această compoziţie.

O altă variantă este umplutu­ra cu pate de ficat. Amesteci pateul cu maioneza, sărezi şi piperezi după gust. Poţi decora ouăle cu frunze de pătrunjel. Sunt delicioase!

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • oua umplute cu pate ficat
  • oua umplute cu pateu si galbenus
  • oua umplute cu pateu si maioneza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.