Ouă umplute cu ficat de pasăre

Printeaza

Ouă umplute cu ficat de pasăre 

Ingrediente:Ouă umplute cu ficat de pasăre

  • ouă
  • ficat de pasăre
  • ceapă
  • unt
  • sare
  • piper
  • coniac
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Se fierb ouă tari, se taie de-a lungul în jumătăţi, se scoate gălbenuşul şi se umplu cu următoarea compoziţie de ficat de pasăre.

Se prăjesc ficaţii de pasăre cu puţină ceapă şi unt, pînă se îngălbeneşte ceapa. Se potriveşte de sare şi piper. Se adaugă gălbenuşurile scoase din ouă şi se trece totul de 2—3 ori prin maşina de tocat cu sită deasă.

Se amestecă bine şi se aromează cu puţin coniac.Cu această pastă se umplu jumătăţile de ou, care se aranjează pe un platou, decorîndu-se în jur cu foi de salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.