Ouă umplute cu costiţă şi varză cu garnitură de carnaţi ardeleneşti prăjiţi

Printeaza

Ouă umplute cu costiţă şi varză cu garnitură de carnaţi ardeleneşti prăjiţi

Ingrediente:Ouă umplute cu costiţă şi varză cu garnitură de carnaţi ardeleneşti prăjiţi

  • 12 ouă
  • 24 bureţi mari de fag {păstrăvi)
  • sare
  • piper
  • 500 g cîrnaţi
  • 3/4 pahar vin roşu
  • 15 g faină
  • 120 g untură
  • 3 mere
  • 500 g varză creaţă
  • 1 ceapă
  • 50 g costiţă
  • puţin sos la friptură

 

Mod de preparare:

Costiţa, merele, ceapa şi varza se taie mărunt şi se sotează cu 60 g un­tură, 15 g zahăr, sare şi făină. La urmă se pune vinul şi se mai fierbe pînă ce a scăzut.

Ouăle se fierb 10minute, se scot cojile, se taie în două în lung şi se scot gălbenuşurile.

Se umplu cu compoziţia de costiţă şi varză. Bureţii se spală bine, se dă sare şi piper şi se prăjesc pe ambele părţi.

Se aşază pe un platou de metal unul lingă altul şi în fiecare burete se pune cîte un ou umplut.

Se dau la cuptor 2-3 minute, să fie fierbinţi şi se napează cu puţin sos de friptură.

Se presară pe ei gălbenuşul tocat si se garnisesc cu cîrnaţi tăiaţi rondele şi prăjiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.