Oua umplute cu ciuperci

Printeaza

Oua umplute cu ciuperci

Ingrediente:Oua umplute cu ciuperci

  • 30 ouă
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2 legături de ceapă verde
  • sare
  • piper
  • maioneză din 2 ouă
  • 100 g smântână
  • verdeaţă pentru decor

 

Mod de preparare:

Int-o oală cu apă rece şi sare pui ouăle să se fiarbă. Intre timp, scoţii ciupercile din saramura din conservă, le speli bine şi le laşi să se scurgă.

Cureţi şi toci ceapa si o pui să se călească în ulei. Adaugi ciupercile tăiate în bucăţi mai mici şi laşi să fiarbă împreună cu ceapa.

Cureţi ouăle de coajă, le tai pe lung şi scoţi gălbenuşurile. După ce s-au răcit iar ciupercile cu ceapă s-au fiert până au scăzut, amesteci, potriveşti de sare şi piper şi umpli albuşurile.

Aranjezi frumos pe un platou, amesteci maioneza cu smân­tână şi o torni dea­supra ouălor um­plute. Decorezi cu frunzuliţe de pă­trunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.