Oua umplute cu ciuperci si patrunjel

Printeaza

Oua umplute cu ciuperci si patrunjel din: oua, ciuperci, lamaie, sare, piper, patrunjel.

Oua umplute cu ciuperci si patrunjel

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 100 g ciuperci
  • 1/4 lămâie
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, le tai în jumătăţi şi le scoţi gălbenuşurile. Separat, înăbuşi în ulei ciupercile tăiate fin şi stropite cu zeamă de lămâie şi le potriveşti de sare.

Sfărâmi gălbenuşurile, pui 2 linguri zeamă de ciuperci, apoi combini gălbenuşurile cu ciupercile călite, umpli albuşurile şi decorezi cu verdeaţă. Serveşti pe frunze de sala­tă, alături de ceapă verde şi ridichi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.