Oua umplute cu branza

Printeaza

Oua umplute cu branza 

Ingrediente:Oua umplute cu branza

  • 6 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • 2 linguri brînză
  • 1 lingură smântână
  • 1 lingură unt
  • sare
  • piper

 

Ingrediente sos: 1 ceaşcă smântână, 1 linguriţă făină, sare.

 

Mod de preparare:

 

Se fierb ouăle tari. Se curăţă şi se taie în două în lungune. Se scot gălbenuşurile şi se freacă într-un castron cu două gălbenuşuri crude, puse pe rând. Se adaugă brânza rasă, o lingură de smântână, sare şi puţin piper.

Se freacă bine până se face ca o smântână groasă. Cu această compoziţie se umplu albuşurile până în margini. Se presară cu brânză rasă şi se aşază pe o tavă unsă cu unt.

Se dă la cuptor, la foc iute. Se face un sos dintr-o ceaşcă de smântână cu puţină făină şi sare.

Se aşază ouăle pe farfuria de servit şi se toarnă sosul fierbinte împrejur.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cele mai bune sunt ouale umplute cu maioneza 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.