Oua cu sos tartar

Printeaza

Oua cu sos tartar din: untdelemn, mustar, otet, castravecior acru, marar, sare, piper.

Ingrediente:Oua cu sos tartar

  • 4 ouă
  • o lingură untdelemn
  • o linguriţă muştar
  • o linguriţă oţet diluat
  • un castravecior acru
  • mărar verde tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ouăle răscoapte se taie în lung şi li se scot gălbenuşurile; se sfărâmă bine şi se amestecă încet cu muştarul, castraveciorul tăiat fin, o jumătate de lingură rmarar tocat, sarea şi piperul, aceste ultime două ingrediente fiiind puse după gust.

Se amestecă bine până ce rezultă o păstăi omogenă şi cu ea se umplu jumătăţile de albuş. Se aşează pe o farfurie.

Restul de pastă se amestecă energic cu untdelemn şi oţet şi se toarnă sosul rezultat peste ouă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.