Oua la ceasca cu smantana

Printeaza

Oua la ceasca cu smantana

Ingrediente:Oua la ceasca cu smantana

  • 8 oua
  • 80 g unt
  • 250 g smantana
  • sare

 

Mod de preparare:

Se tapeteaza 4 cesti de 200 g cu putin unt, in fiecare ceasca se pun 2 linguri de smantana fierbinte apoi cate 2 oua.

Se presara cu sare si punem bucatele de unt. Cestile se asaza intr-o cratita cu apa clocotita si se tin la cuptor 10 minute.

Ouale se servesc in cescutele pregatite, cu smantana deasupra si un fir de patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.