Oua jumari

Printeaza

Oua jumari din: oua, smantana, branza de vaci, sare, unt, ulei.

Ingrediente:Oua jumari

  • 2 oua
  • 2 linguri cu smantana sau branza de vaci
  • sare
  • 2 linguri cu unt sau ulei

 

Mod de preparare:

Se spala ouale, se sterg si se sparg in castron. Se pune untul in tigaie de teflon, iar cand s-a topit complet, se rastoarna ouale batute cu smantana si sare.

Daca smantana lipseste se adauga branza de vaci frecata cu o furculita. Cand ouale se incheaga, se despart cu furculita bucati potrivit de mari. Jumarile se rastoarna pe farfurie si se servesc calde, cu paine proaspata si cu felii de tomate decojite cu grija.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Varza reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.