Oua jumari cu branza rasa
PrinteazaOua jumari cu branza rasa din: oua, telemea, ulei, paine cu cartofi, patrunjel verde, sare.
- 4-6 oua
- 200 g telemea
- 2-3 linguri cu ulei
- 4-6 felii de paine cu cartofi
- 2 linguri cu patrunjel verde tocat
- sare
Mod de preparare:
Spalati ouale, uscati-le in prosop curat, apoi spargeti-le in catron adanc. Bateti cu furculita ca sa amestecati galbenusurile si albusurile, sarati putin si adaugati 2- 3 linguri cu apa rece. Incalziti uleiul intr-o tigaie teflonata, rasturnati ouale si lasati sa se inchege.
Rupeti cu furculita ouale si trageti tigaia de pe foc. Radeti deasupra jumarilor branza telemea, amestecati usor si treceti mancarea pe farfurii. Serviti dupa ce ati decorat cu patrunjel verde tocat, langa felii de pâine proaspata cu cartofi, facuta in casa.
Pofta buna!