Ouă jumări a la Craiova

Printeaza

Ouă jumări a la Craiova

Ingrediente:Ouă jumări a la Craiova

  • 6-7 ouă
  • 1 ceapă
  • 200 g ficat de pasăre sau miel
  • 200 g bureţi
  • 80 g afumătură
  • verdeaţă
  • 80 g unt
  • 1 lingură bulion
  • sare
  • piper
  • lapte
  • vin.

 

Mod de preparare:

Se fac jumările şi se aşază pe farfurie în formă de vulcan. între timp se face un sote din untul, ceapa tocată, ficatul, ciupercile şi costiţa toate tăiate julien, bulionul şi vinul.

Se pune în mijlocul jumărilor soteul şi se serveşte fierbinte cu verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.