Oua florentine

Printeaza

Oua florentine din: spanac, unt, sare, nucsoara, oua, cascaval.
Ingrediente:Oua florentine

  • 2 pumni de spanac
  • 30 g unt
  • sare
  • nucsoara pisata
  • 2 oua
  • cascaval ras

 

Mod de preparare:

Se alege spanacul, se spala, se rupe bucati si se lasa sa fiarba pana ce se inmoaie.

Se amesteca cu untul, se adauga sare si nucsoara si se pune in doua forme mici de iena.

Din oua se fac ochiuri romanesti (se sparg si se fierb in apa clocotita cu putin otet, pana ce se incheaga), se aseaza cate un ochi in fiecare forma, se presara deasupra cascavalul ras si se baga la cuptorul incins la 180C.

Se lasa 10-15 minute, pana ce se topeste cascavalul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.