Oua fierte tari invelite in sunca sau jambon

Printeaza

Oua fierte tari invelite in sunca sau jambon din: oua, sunca, verdeata, mustar.

Ingrediente:Oua fierte tari invelite in sunca sau jambon

  • 2-4 oua
  • 100 g sunca sau jambon
  • verdeata tocata
  • 1/2 lingurita cu mustar

 

Mod de preparare:

Se fierb ouale 6 minute, se tin in apa rece apoi se curata de coaja. Se taie in doua pe lung, se scoate galbenusul.

Sunca sau jambonul se taie felii subtiri atat de lungi cat sa cuprinda jumatate de ou. Bucatile mici se toaca marunt, se amesteca peste galbenusuri.

Amestecul se omogenizeaza cu pusin mustar. Se umplu jumatatile de ou.

Se lipesc jumatatile doua cate doua, se invelesc cu feliute de sunca sau jambon, se prind la capete cu scobitori. Se servesc reci cu legume de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.