Oua fierte cu garnitură de salată de icre cu migdale, crutoane şi măsline umplute cu anşoa

Printeaza

Oua  fierte cu garnitură de salată de icre cu migdale, crutoane şi măsline umplute cu anşoa

Ingrediente:Oua fierte cu garnitură de salată de icre cu migdale, crutoane şi măsline umplute cu anşoa

  • 12 ouă
  • 150 g icre tescuite
  • 200 g măsline mari
  • 1 tub pastă de anşoa
  • 12 cru­toane prăjite
  • 1/2 lămîie
  • 30 g migdale prăjite
  • 180 g ulei
  • 1 felie franzelă
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Migdalele se pisează în piuă, apoi icrele şi se amestecă cu franzela înmuiata şi stoarsă.

Se amestecă bine cu ulei şi cir zeama de lămîie. Se gustă de sare.

Ouăle se fierb, se scot cojile şi se pun pe crutoane, apoi se pun pe un platou in cerc.

Icrele se aşază in mijlocul platoului în piramidă. O parte din icre se spriţuiesc în rozete peste ouă şi piramida de icre, se garniseşte cu măslinele umplute cu pastă de anşoa şi bucheţele de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.