Oua de prepeliţe murate

 

Fierbi ouăle tari la foc mic (pentru un borcan de 800 ml = 35-40 de ouă), ca să nu se crape, după ce în prealabil ai pus sare în apă ca să le decojeşti mai uşor. După ce au fiert, le ţii în apă rece, apoi le decojeşti şi le înţepi uşor din loc în loc cu o scobitoare.

Le aşezi într-un borcan de 800 ml şi peste ele torni saramură pe care o faci astfel: pui 400 ml apă la fiert cu 30-40 ml oţet, sare, cimbru, foi de dafin, leuştean, mărar, piper, ienibahar. După fierbere saramura se limpezeşte, apoi o laşi să se răcească şi o torni printr-o strecurătoare fină peste ouă.

Pui capacul şi păstrezi borcanul la loc răcoros (chiar şi în frigider). Le poţi consuma după o zi, două, când au luat aroma ingre­dientelor din saramură. De aici încolo depinde de fan­tezia fiecărei gospodine în ornarea şi servirea lor sau se pot servi ca atare, numai murate sau lângă friptură.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • oua de prepelita murate
  • reteta oua de prepelita murate
  • oua murate de prepelita
  • oua de prepelita marinate
  • oua prepelita murate
  • retete cu oua de prepelita murate
  • reteta oua murate de prepelita
  • reteta oua de prepelita marinate
  • oua marinate de prepelita
  • oua prepelita marinate

Tags: ,

One Response to Oua de prepeliţe murate

  1. Penisoara Simona
    16 December 2013 at 22:14

    Comercializam carne de prepelita(congelata)ambalata la tavita cate 4 sau 6 bucati,produsa in conditii stricte de igiena.Putem onora maxim 300-350 pe luna pentru:pensiuni,restaurante,persoane fizice,etc.Pentru cantitati mari comanda se face cu minim 7 zile inainte.Pentru cantitati mici putem onora imediat.Pret 8 ron bucata.Pretul este discutabil la cantitati mari.De asemenea comercializam oua care provin de la prepelite hranite cu furaje vegetale,caserola 24 buc.8 ron,fiind ideale pentru tratamente naturiste,alimentatie dietetica,aperitive,decorarea preparatelor,etc. IASI. 0740523534

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Contact