Ouă cu sos vinegreta

Printeaza

Ouă cu sos vinegreta

Ingrediente:Ouă cu sos vinegreta

  • 10 ouă

Pentru sosul vinegretă :

  • 2 linguri oţet
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • o lingură zahăr (după gust)
  • pă­trunjel tocat

 

Mod de preparare:

Fierbem ouăle 10—12 minute. Le scoa­tem. Le punem în apă rece şi le curăţăm de coajă.

Le tăiem în patru cu un cuţitaş înfierbîntat în foc ; apoi le aşezăm într-o farfurie adîncă.

Pregătim un sos vinegretă din oţet, ulei, sare, piper şi, după gust, o lingură de zahăr pisat.

Amestecăm bine şi adău­găm puţin pătrunjel tocat mărunt. Tur­năm sosul peste ouă şi lăsăm să stea 24 ore. Servim ca gustare.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Suna interesant reteta asta; o incerc si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.