Oua cu sos si verdeturi

Printeaza

Oua cu sos si verdeturi din: oua, smantana, mustar, sare, piper, sos Wrocester, verdeata, miere, booia, masline, ardei cascaval, lamaie.

Ingrediente:Oua cu sos si verdeturi

  • 5 oua
  • 250 g smantana subtire
  • 1-2 linguri mustar
  • sare
  • piper macinat
  • cateva picaturi sos Worcester
  • 2 cesti verdeturi tocate (patrunjel, marar, codite de ceapa verde, tarhon)
  • 1 lingurita miere
  • 1 varf de cutit boia iute
  • 8 masline umplute
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 50 g cascaval
  • zeama de lamaie

 

 

Mod de preparare:

Se fierb ouale, se baga sub un jet de apa rece si se decojesc.

Un ou se trece prin sita intr-un castron si se amesteca bine cu smantana si mustarul.

Se sareaza, se pipereaza si apoi se incorporeaza sosul Worcester, zeama de lamaie (dupa gust), verdeata tocata, mierea si boiaua si se decoreaza cu cateva fire de patrunjel verde.

Celelalte oua se taie in doua si se garnisesc cu cate-o maslina, o bucatica de ardei rosu si un cubulet de cascaval, infipte pe scobitori.

Ouale se servesc cu sos si cu bagheta sau paine pe vatra proaspata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.