Oua cu pulpa de porc

Printeaza

Oua cu pulpa de porc din: oua de prepelita, pulpa de porc, oua, ceapa verde, paine, ulei, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Oua_cu_pulpa_de_porc

  • 8-10 oua de prepelita fierte
  • 300 g pulpa de porc
  • 2 oua nefierte
  • o legatura ceapa verde
  • 2 felii paine
  • ulei pentru prajit
  • 5-6 linguri pesmet fin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se trece o dată prin maşină si apoi se mai trece o dată cu ceapa verde si pâinea înmuiată în apă si bine presată. In tocătură se pun cele 2 ouă nefierte si se potriveşte gustul de sare si piper.

Se amestecă bine si apoi se ia o cantitate de tocătură în căuşul mâinii si se pune câte un ou de prepeliţă fiert. Se formează chifteaua între palme si se trece prin pesmet.

Oua cu pulpa de porc

Oua_cu_pulpa_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.