Ouă cu cremă de ciocolată

Printeaza

Ouă cu cremă de ciocolată din: ciocolata alba, frisca, unt, zahar, zahar vanilat, coaja de portocala, oua, faina, praf de copt si zahar pudra.

Ingrediente:Oua_cu_crema_de_ciocolata

  • 230 g ciocolata alba
  • 80 g frisca
  • 200 g unt moale
  • 75 g zahar
  • 2 linguri zahar vanilat
  • putina coaja de portocala rasa
  • 3 oua
  • 300 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Se topeşte ciocolata în frişca fierbinte şi se lasă la frigider. Se amestecă untul cu zahăr tos, zahăr vanilat, coajă de portoca­lă şi ouă.

Se adaugă făina cu praful de copt. Aluatul se şpriţează pe o tavă tape­tată cu hârtie de copt, sub forma a 40 de ouă.

Se coc apoi 12 min. la cuptorul în­cins la 200°C. Se şpriţează crema.

Ouă cu cremă de ciocolată

Oua_cu_crema_de_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.