Ouă cu cremă de ciocolată
PrinteazaOuă cu cremă de ciocolată din: ciocolata alba, frisca, unt, zahar, zahar vanilat, coaja de portocala, oua, faina, praf de copt si zahar pudra.
- 230 g ciocolata alba
- 80 g frisca
- 200 g unt moale
- 75 g zahar
- 2 linguri zahar vanilat
- putina coaja de portocala rasa
- 3 oua
- 300 g faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- zahar pudra
Mod de preparare:
Se topeşte ciocolata în frişca fierbinte şi se lasă la frigider. Se amestecă untul cu zahăr tos, zahăr vanilat, coajă de portocală şi ouă.
Se adaugă făina cu praful de copt. Aluatul se şpriţează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, sub forma a 40 de ouă.
Se coc apoi 12 min. la cuptorul încins la 200°C. Se şpriţează crema.
Ouă cu cremă de ciocolată
Pofta buna!