Ouă cu cartofi

Printeaza

Ouă cu cartofi

Ingrediente:Ouă cu cartofi

  • 5 ouă
  • 5 cartofi
  • 50 g unt
  • putin caşcaval
  • puţin lapte

 

Mod de preparare:

Spălăm bine cartofii şi îi coacem în cuptor, întregi, în coaja lor. După 30—40 minute, îi scoatem şi îi scobim în for­mă ovală, scoţînd miezul, pe care îl pu­nem într-o cratiţă cu sare, piper, unt, puţin lapte şi puţin caşcaval ras, amestecînd totul bine.

Din acest amestec pu­nem cite o linguriţă în fiecare cartof, ne­tezind cu dosul linguriţei, astfel încît să nu rămînă locuri goale. Spargem apoi cite un ou crud în fiecare cartof. Dea­supra punem o bucăţică de unt, piper şi caşcaval ras.

Cu piureul rămas acoperim fiecare cartof, dî.ndu-i o formă frumoasă. Punem apoi cartofii într-o tavă şi îi dăm la un cuptor tare. După 10 minute îi scoatem şi îi servim.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Simplu si gustos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.