Ouă coapte cu spanac şi roşii

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de oua coapte cu spanac si rosii din: spanac, rosii, fulgi de chilii si oua.

Ingrediente:Ouă coapte cu spanac şi roşii

  • 100 g de spanac
  • 400 g de roşii tăiate, din conservă
  • 1 linguriţă fulgi de chilii
  • 3  ouă

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 200° C/gaz 6. Se pune spanacul într-o strecurătoare, apoi se toarnă un ibric de apă fiartă până se înmoaie frunzele. Se scurge excesul de apă şi se împarte spanacul în patru vase termorezistente.

Se amestecă roşiile cu fulgii de chilii, se asezonează, apoi se adaugă peste spanac. Se face o adâncitură în mijlocul fiecărei  porţii de spanac şi se sparge acolo câte un ou. Se coace 12-15 minute sau până când ouăle sunt gata, pe gustul tău. Se pot servi cu pâine prăjită.

Ouă coapte cu spanac şi roşii

Ouă coapte cu spanac şi roşii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.