Oua coapte in chifla

Printeaza

Oua coapte in chifla din: chifle cu susan, unt, crema de branza, sare, piper, oua si cimbru.

Ingrediente:

  • 4 chifle cu susan
  • 50 g unt
  • 100 g crema de branza
  • sare grunjoasa
  • piper
  • 8 oua
  • cimbru uscat si macinat

 

Mod de preparare:

Se taie chiflele şi li se scoate miezul.Separat, se amestecă untul cu crema de brânză si cu sare. Cu această compoziţie se ung chiflele si se asază apoi în tava tapetată cu hârtie pentru copt.

Se sparg ouăle şi se pun câte două în fiecare chiflă. Se presară sare si piper si se bagă în cuptor la 150°C. Se lasă aproximativ 15 mi­nute, până se coc ouăle si, spre final, se presară cimbru uscat si măcinat. Se servesc atât la micul dejun, cât si ca aperitive calde.

Oua coapte in chifla

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.