Ouă cu ciuperci în chifle din făină integrală

Printeaza

Oua cu ciuperci in chifle din faina integrala din: ceapa, ciuperci, unt, oua, chifle, sare, piper si arpagic.

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 400 g ciuperci champignon
  • 80 g unt
  • 8 oua
  • 4 chifle din faina integrala
  • sare
  • piper macinat
  • 4 lingurite arpagic tocat

 

Mod de preparare:

Se spală cepele şi se toacă mărunt. Se căleşte ceapa în puţin unt. Se adaugă apoi ciupercile spălate bine si tocate şi se călesc până când se evaporă toată apa din ciuperci.

Intre timp, se taie partea de sus a chiflelor şi se scoate parţial miezul. Se pun chiflele fără miez pe grill şi se lasă până când devin uşor crocante şi fierbinţi. Peste compoziţia de ciuperci se adaugă restul de unt, apoi ouăle bătute, cu sare şi piper.

Se lasă puţin pe foc, până când se rumenesc, iar ouăle au o consistenţă cremoasă, apoi se ia tigaia de pe foc şi se adaugă arpa­gicul tocat. Se umplu chiflele cu aiceastă compoziţie, se pune pe fiecare chiflă capacul şi s>e serveşte imediat.

Ouă cu ciuperci în chifle din făină integrală

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.