Oua Benedict

Printeaza

Topeşte 250 g unt, apoi ia de pe foc şi lasă deoparte. Bate spumă 3 gălbenuşuri de ou într-un castron la bain mărie. Nu le lăsa să se încăl­zească prea mult. In această spumă de gălbenuşuri bate untul topit, câ­te un polonic mic de fiecare dată, până când încorporezi tot untul, iar ceea ce rezultă seamănă cu o maioneză.

Asezonează, adaugă zeama de lămâie după gust şi lasă să stea în continuare la bain mărie. Prăjeşte felii de pâine pe care le serveşti apoi cu frunze de spanac, peşte afumat, şuncă sau ciuperci, acoperite cu maioneza preparată sus.

Oua Benedict

Oua_Benedict

Pofta buna!

2 comentarii

  1. am auzit de asa ceva, dar n-am mancat, poate incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.