Oua batute

Printeaza

Oua batute

Oua batute

Ingrediente

  • 8 ouă
  • 75 ml lapte
  • sare, piper
  • nucşoară rasă
  • 2 linguri unt
  • creveţi
  • capere
  • piper verde (borcan)
  • roşii
  • caviar
  • ceapă
  • lămâie
  • verdeaţă pentru ornat

Preparare:

Bateţi ouăle cu laptele, sarea, piperul şi nucşoara, încingeţi untul într-o tigaie cu fundul dublu şi răsturnaţi amestecul cu ouă.

Ornaţi ouăle bătute cu creveţi, capere, piper verde, roşii tăiate cubuleţe, caviar, ceapă, lămâie şi verdeaţă.

Oua batute.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.