Ostropel de pui

Printeaza

O reteta gustoasa de ostropel de pui din: carne de pui, ceapa, cartofi, vin alb, paste, fasole verde, paste de tomate, usturoi, ulei, sare, boia iute.

Ingrediente:Ostropel de pui

  • 4 pulpe de pui mai mici
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cescută de cafea cu paste rotunde
  • 100 g fasole verde
  • 3 linguri pastă de tomate
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Pulpele se spală, se usucă cu hârtie absorbantă, se pră­jesc în ulei încins, se scot şi se păstrează calde. In uleiul m care au fost prăjite se căleşte ceapa dată pe răzătoarea ma­re.

Se stinge cu vin, se adau­gă două căni cu apă, cartofii tăiaţi cuburi, fasolea verde şi se condimentează cu sare, pi­per şi boia, după gust.

Se lasă să fiarbă 15-20 de minute, se adaugă pasta de tomate dinţată cu pu­ţină apă, pulpele de pui şi se mai fierbe 10 mi­nute.

Pastele se fierb se­parat conform instruc­ţiunilor de pe pachet, se clătesc bine şi se ţin la cald. Când totul este fiert se adaugă pastele, se mai la­să câteva clocote şi se opreşte focul. Se adau­gă usturoiul pisat şi se serveşte.

Ostropel de pui

Ostropel de pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.