Ostropel din carne de rata

Printeaza

Ostropel din carne de rata

Ingrediente:Ostropel din carne de rata

  • 1,400 kg raţă
  • 80 g ulei
  • 1/2 lingură făină
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingură bulion
  • 30 g usturoi
  • 1 lingură oţet
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Se taie carnea, se sotează cu ulei, se adaugă făină, apoi bulion, sare, boia, 3/4 1 apă si se fierbe circa 50 minute.

Cînd este gata scăzută se pune mujdeiul, oţe-ul şi verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.