Ostropel de miel cu ardei

Printeaza

O reteta delicioasa de ostropel de miel din: carne de miel, rosii, pasta de tomate, ceapa, usturoi, ardei gras, fasole, ulei, sare, piper, busuioc, rozmarin si patrunjel.

Ingrediente:Ostropel de miel cu ardei

  • 1 kg carne de miel
  • 500 g roşii
  • 2 linguri cu pastă de tomate
  • 3-4 cepe
  • 8 căţei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 200 g fasole
  • ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tranşează carnea de miel în bucăţi mai mari şi pune-o la fiert în apă cu sare şi o ceapă. Separat, căleşte ceapa tăiată julien împreună cu ardeiul tocat mărunt şi uturoiul zdrobit.

Stinge cu zeama în care a fiert carnea, adau­gă bucăţile de carne. Lasă la cuptor şi, din când în când, adaugă puţină supă.

Spre final, adaugă roşii decojite şi tocate şi fasolea fiartă separat. Condimentează cu miro­denii după gust. Când sosul a scăzut, aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

Ostropel de miel

Ostropel de miel cu ardei

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ostropel de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.