Ostropel cu piept de pui

Printeaza

Ostropel cu piept de pui 

Ingrediente:Ostropel cu piept de pui

    • 2 piepţi de pui (500 g)
    • 7 roşii mijlocii
    • 3 căţei de usturoi
    • bulion
    • 1/2 linguriţă condiment
    • ulei

 

Mod de preparare:

Speli piepţii, îi dezosezi (dacă este cazul) şi îi tai cubuleţe. Pui ulei într-o tigaie şi după ce se încinge (circa 1 minut), adaugi carnea, între timp, speli roşiile, le decojeşti şi le tai în bucăţi mici. Ai grijă să amesteci mereu carnea, ca să nu se lipească.

După aproximativ 15 minute, când bucăţile de pui sunt gata, le scoţi şi le pui pe o farfurie. în aceeaşi tigaie, mai adaugi ulei (dacă este cazul), pui roşiile şi amesteci din când în când, iar când roşiile s-au călit pui bulionul şi amesteci încontinuu.

Adaugi carnea, usturoiul, condimentele şi piperul după gust. Mai laşi ostropelul 3-5 minute pe foc şi e gata.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ostropel din piept de pui
  • ostropel cu piept de pui
  • ostropel de piept de pui
  • ostropel piept de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.