Ostropel cu carne de raţă

Printeaza

Ostropel cu carne de raţă

Ingrediente:Ostropel cu carne de raţă

  • 1 raţă
  • 80 ml ulei
  • 1/2 lingură făină
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 lingură oţet
  • 700 ml apă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli raţa, o tai în bucăţi pe care le presari cu sare şi piper şi le prăjeşti într-o cratiţă în ulei încins, la foc mare.

După ce s-au rumenit, iei bucăţile, iar în grăsimea rămasă căleşti faina până se rumeneşte, apoi adaugi usturoiul pisat, oţetul şi pasta de roşii.

Stingi cu apă caldă şi pui carnea pe care o laşi să fiarbă la foc mic timp de 50 de minute, până când scade sosul.

Când e gata, presari pătrunjelul tocat. E foarte bun cu mămăliguţă caldă!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.